Ilk Onunla Tanistigimda Ilk Okul4deydim Sevmeye Basladigimda Ise 5.siniftaydim Cocukluk Sevgisiydi Iste Sonucta Vardi Ciktigim Biri Iste Ayni Mahallede Ayni Okulda Ayni Sinifta Okuyorduk Orta1,de Ayni Sinifta Dustuk Bu Sefer Ayni Sirada Oturmaya Basladik Iliskimiz Ilerledikce Ilerledi Ilk Elini Tutdugumda Orta 3,deyim Ve Karsidan Karisya Geciyorduk Eve Gitdigimde Ise Agladim Elini Tutdum Diye Lisede Ayni Okulda Okumak Icin Ailelerimzie Bin Turlu Sey Uydurduk Yien Ayni Sinif Yine Ayni Sirada Oturduk Artik Gercekten Asiktik Seviyorduk Herseyimizle Birbirimizi Staja Ayni Yerde Gitmistik Didime Ozaman Tam Anlamiyla Birbirimiz Icin Yaratildigimizi Anlamistik Onunla Lise Yillarimiz Okadar Cabuk Geciyorduki Onu Ilk Optugum Zaman Lise 2,ye Gidiyorduk Ve Tam Olarak 7,seneligin Birlikteligimiz Vardi Ve Harika Birseydi Liseyi Bitirdik Beraber Universiteyi Kazandik Beraber Afyona Gittik Beraber Okuyorduk Ne Olduysa Ondan Sonra Oldu 11senemize Girmeden Once Beni Aldatdigini Soyledi Ve Bunu Yaptigi Zaman Karninda Benim Cocugum Vardi Ve Evlenmemize 3aydan Az Bi Sure Vardi Affedemedim Onu Yapamadim Icime Sindiremedim Gururum Kirildi Tamamen Bitmistim Yikilmistim Tamamen Nefret Ediyordum Ondan Tamamen 7,gun Boyunca Hergun Aradi Ama Yapamadim Ona Donemedim En Son Dayanamayip Aradim Cunku Cok Seviyordum Keske Aramaz Olsaydim Onu Aradigim Zaman Cenazesiyle Karsilastim Kendisine Ve Karnindaki Tavruya Kiymisti Dunyalar Yikidli Basima Nasil Yapardi Boyle Birseyi Nasil Yapardi Hayla Cevabini Bulamadim Ogunden Sonra Ona Geri Donmedim Diye Kendimi Hci Affetmedim Onuda Kendisine Degil Ama O Kucucuk Cana Kiydigi Icin Hicbir Zaman Affetmedim Affetmiyecemde Bana Son Biraktigi Kagitda Ise Su Yaziyordu
ben Simdi Sensiz Oldummu?